Babyshower spellen

Ben je bezig met het organiseren van een babyshower en op zoek naar leuke en originele babyshower activiteiten voor groepen? Bekijk dan ons assortiment met babyshower games. Je ontvangt 5 verschillende babyshower spellen, te spelen met maximaal 15 personen (5 teams van 3 personen) kant-en-klaar geleverd per post. Je hebt keuze uit 6 leuke designs zodat het altijd aansluit bij de wensen van de mama to be en/of de versiering! Daarnaast is het tegen een kleine meerprijs ook mogelijk om de spellen te personaliseren met een naam en/of de datum van de babyshower. De perfecte manier om de moeder in spé te verrassen met een uniek cadeau en leuke activiteit(en)!

Maak het compleet met een cadeau
Het is ook mogelijk om naast de babyshower partygames ook een bijpassend cadeau mee te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk rompertje met bijpassende print, een gepersonaliseerd cadeau met alle namen van aanwezigen als aandenken aan de babyshower of een set met ingelijste posters voor in de babykamer! 

Verschillende babyshower games
Het pakket met babyshower spellen bestaat uit de volgende 5 spellen, allen uiteraard geheel in baby thema:

  • Word scramble: hussel de letters door elkaar en maak van ieder woord een bestaand woord.
  • Muziekquiz: raad de artiest en titel van de 10 nummers die worden afgespeeld.
  • Babynamen beroemdheden: verbind de namen van de bekende personen met het juiste kind.
  • ABC babynamen: verzin bij elke letter een naam die jij leuk zou vinden voor de baby als inspiratie voor de mama to be.
  • Miniquiz: hoeveel van de 10 vragen hebben jullie als team goed?


Verschillende designs
Alle spellen zijn in verschillende designs verkrijgbaar. Kiezen jullie voor groen met een gansje, roze met een konijntje of toch liever een neutrale look met natuurtinten en een zonnetje? Natuurlijk is het belangrijk dat de spellen er mooi uitzien en passen bij de aankleding van de babyshower. Daarom zijn alle spellen in de verschillende designs te bestellen.


Personaliseren
Om het nog persoonlijker en specialer te maken, is het voor een kleine meerprijs ook mogelijk om de naam van de mama to be en de datum van de babyshower op de spellen te zetten. Ook is het mogelijk om de spellen in een eigen kleur, stijl of opmaak te bestellen. Neem hiervoor gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Het pakket per post ontvangen
Bestel je een pakket dan versturen we de spellen, geschikt voor maximaal 15 personen of 5 teams, per PostNL brievenbuspakketje. De spellen zijn uiteraard geprint op mooi, stevig papier voor een ultieme beleving. Daarnaast kun je kiezen voor een een pakket inclusief babyshower geschenk. Afhankelijk van de grootte zullen we dit versturen per PostNL brievenbuspakketje of PostNL pakketje. Zo heb je een compleet pakket voor een geslaagde middag!