De zorgquiz - unieke quiz voor de zorg

Speciaal voor alle zorgprofessionals is er nu de Quiz voor de zorg! Een miniquiz met 40 leuke, uitdagende en grappige vragen met een medisch tintje, verdeeld over 4 rondes: een media vragenronde, een algemene vragenronde, een muziekronde en natuurlijk een fotoronde. Super leuk om met je collega's van de afdeling te spelen tijdens een vrijdagmiddagborrel, het jaarlijkse uitje, als teambuildingactiviteit of als originele activiteit met de Dag van de Verpleging op 12 mei! Natuurlijk ook erg geschikt voor studenten van een zorgopleiding!

De zorgquiz

  • Speciaal voor zorgpersoneel en uniek in de zorg
  • Kant-en-klaar geleverd (digitaal of per post)
  • 40 vragen met een medisch tintje verdeeld over 2 vragenrondes, een fotoronde en muziekronde
Bestel nu

Digitale download of kant-en-klaar pakket per post
Het is mogelijk om voor een digitaal product te kiezen. Je ontvangt dan een download met alle bestanden die nodig zijn om de quiz met of zonder quizmaster te spelen. Voor de beste beleving raden we hierbij wel aan om enige voorbereidingen te treffen zoals het regelen van een scherm en/of het printen van enkele bestanden. Liever een kant-en-klaar pakket ontvangen waar je verder niets qua voorbereiding hoeft te doen? Kies dan voor het kant-en-klare pakket per post. Wij zorgen dan dat je alle bestanden ontvangt om de quiz te spelen! Je hoeft hierbij alleen nog een quizmaster aan te wijzen en de quiz is speelbaar voor groepen tot wel 24 personen. Wil je de quiz met meer mensen spelen, dat is geen probleem, bestel dan meerdere pakketten.

Perfecte teambuilding activiteit
Een quiz is de perfecte teambuilding activiteit want het vergroot het groepsgevoel, verbetert de onderlinge communicatie en het bevordert de samenwerking in teams. Daarnaast is een gepersonaliseerde quiz ook nog eens de perfecte manier om meer over elkaar en de zorginstelling te weten te komen. En dat allemaal tijdens een hele middag of avond vermaak en plezier!

Gepersonaliseerde quiz of quiz op locatie
Een gepersonaliseerde quiz is ook mogelijk voor bijvoorbeeld een jubileum van de zorginstelling, als teambuildingactiviteit of om het personeel in het zonnetje te zetten en met een leuke activiteit te verrassen voor de Dag van de Verpleging. We bespreken alle wensen en denken we graag met je mee om tot het leukste resultaat te komen. Kies bijvoorbeeld zelf de gewenste duur van de quiz, de soort rondes ((gepersonaliseerde) foto-, vragen- en/of muziekrondes), eventueel een prijzenpakket voor het winnende team en hoe je het geleverd wilt hebben (digitaal of geprint per post). Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een geheel verzorgde quiz op locatie inclusief quizmasters.

Tip: op zoek naar handige en leuke (gepersonaliseerde) producten voor zorgprofessionals? Kijk dan eens op de website van NursesDNA. Nu tijdelijk krijg je 5% korting op je bestelling met code NDNALOLO dus profiteer snel!

Contactformulier