Speurtocht op maat

Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje met een grote groep, wil je je kleinste gasten van een leuke activiteit voorzien op je bruiloft of daag jij je collega's uit voor een speurtocht voor volwassenen? Kies dan voor een speurtocht op maat!

Wat is een speurtocht op maat?

Een speurtocht kunnen we geheel aanpassen naar wens. Zo kunnen we enkel een naam toevoegen, de speurtocht aanpassen naar een gewenste kleur of thema en we kunnen zelfs de voorwerpen van de speurtocht aanpassen! Een op maat gemaakte speurtocht is onder meer zeer geschikt voor de volgende gelegenheden:

 • Kinderfeestje
 • Familie- of vriendenweekend
 • Bruiloft
 • Teambuildingactiviteit met teamgenoten, collega's of klasgenoten

 

Wat kost een speurtocht op maat? 

 • Een standaard speurtocht kost €3,95. Met de stapelkorting betaal je slechts €10 bij aankoop van 3 speurtochten en slechts €15 bij aankoop van 5 speurtochten.
 • Voor een speurtocht op maat met eigen naam betaal je €14,95.
 • Voor een speurtocht op maat met eigen naam en in eigen kleuren/thema betaal je €19,95.
 • Wil je een geheel op maat gemaakte speurtocht met eigen naam, in eigen kleuren en thema en met eigen voorwerpen erin verwerkt? Geen probleem! Je betaalt dan €29,95.
Bij op maat gemaakte speurtochten ontvang je binnen maximaal 5 werkdagen na bevestiging het digitale bestand. Alle prijzen zijn voor het digitale bestand en kan zelf geprint worden zoveel je nodig hebt voor de activiteit, je betaalt dus niet per spelend persoon, maar eenmalig het bedrag. Liever de speurtochten geprint op mooi, dik papier ontvangen? Tegen een kleine meerprijs kunnen we de speurtochten ook kant-en-klaar versturen per post. 

 

Meer informatie of een speurtocht op maat aanvragen?

Neem voor het aanvragen van een speurtocht op maat contact op via het contactformulier hieronder of stuur een mailtje naar infololoquizzen@gmail.com zodat we kunnen bespreken wat je wensen of ideeën zijn. Vermeld hierbij alvast de gelegenheid en gewenste speeldatum, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Eigenaar van een horecagelegenheid en op zoek naar iets unieks voor je kleinste gasten? Kies dan voor een van onze speurtochten! We voorzien je graag van meer informatie over het verkopen van een unieke speurtocht op jouw locatie. Onze speurtochten worden gedrukt op mooi dik papier en zijn ook verkrijgbaar in het Duits en Engels zodat ze ook voor toeristen speelbaar zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorbeelden van eerder op maat gemaakte speurtochten

Al eerder hebben we een aantal speurtochten mogen maken voor verschillende gelegenheden.

 • Zo wilden Mike en Eva graag iets om de kinderen te vermaken op hun bruiloft. Omdat een receptie door kinderen saai gevonden kan worden vroegen ze ons een speurtocht te maken, maar dan wel geheel in dezelfde stijl als de rest van hun bruiloft. Ze kozen voor de standaard bruiloft speurtocht, maar met aangepaste opmaak.
 • Finn wilde voor zijn kinderfeestje met 8 van zijn stoere vriendjes een speurtocht houden door het bos en á la Freek Vonk op zoek naar allerlei insecten! We hebben deze speurtocht in overleg geheel op maat gemaakt en Finn vond het geweldig.
 • Yuna is gek op zeemeerminnen en wilde voor haar kinderfeestje haar vriendinnen meenemen naar het strand. De voorwerpen hebben we gebruikt van de speurtocht op het strand en deze hebben we aangepast met vrolijke kleuren en natuurlijk een zeemeerminnen thema.
Speurtocht op maat - Finn Speurtocht op maat - Mike & Eva Speurtocht op maat - Yuna