Quiz op maat

Op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud tijdens een familieweekend? Of eens iets anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel met collega's? Kies dan voor een quiz op maat met unieke vragen en fotorondes!

Een gepersonaliseerde quiz is onder meer zeer geschikt voor de volgende gelegenheden:

  • Familie- of vriendenweekend
  • Vrijdagmiddagborrel met collega's
  • Vieren van een jubileum (verjaardag, indiensttreding, bestaan van organisatie)
  • Teambuildingactiviteit met teamgenoten, collega's of klasgenoten
  • Personeelsfeest (Kerstborrel, nieuwjaarsborrel)
  • Huwelijk of vrijgezellenfeest
  • Babyshower of babyborrel

Zo kunnen we bijvoorbeeld feitjes over het bedrijf, persoonlijke vragen over elkaar, grappige foto's over het bruidspaar of leuke vragen over een vereniging/organisatie in de quiz verwerken. Hierdoor leert iedereen elkaar (en de organisatie) op een leuke en grappige wijze nog beter kennen. Uitstekend om op een ontspannende manier het groepsgevoel te vergroten, samenwerken te bevorderen en de communicatie te verbeteren. 

Een gepersonaliseerde quiz met eigen vragen en fotorondes wordt op maat gemaakt. Zo kan de invulling van de rondes, vragen en fotorondes geheel naar wens gemaakt worden. Ook het aantal rondes en vragen per ronde kan natuurlijk aangepast worden naar de gewenste duur van de quiz. Neem daarom contact op via het contactformulier hieronder of stuur een mailtje naar infololoquizzen@gmail.com zodat we kunnen bespreken wat je wensen of ideeën zijn. Vermeld hierbij de gelegenheid en gewenste speeldatum, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Eigenaar van een horecagelegenheid en op zoek naar iets unieks voor je gasten? Kies dan voor een van onze quizzen! We voorzien je graag van meer informatie over het houden van een quizavond op jouw locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier